Rólunk

 

1995. február 2.-án alakult meg a Belovecz és Társa Kft., amelyet Belovecz István és Varga József alapított. A cég fő tevékenységi köre Hús és hentesáru kereskedelem. A kezdeti években Borsod – Abaúj – Zemplén megyében folytattunk kereskedelmet, amelyet két értékesítő autóval láttunk el.

Számunkra a vállalkozásfejlesztés mindig elsődleges szempont volt. Ide tartozik a telephelyvásárlás (6000 m²), amelyen egy 7 autó elhelyezésére alkalmas garázs szerelőműhellyel együtt, egy irodaépület és egy saját húsbolt található.

2004-ben bővült a vállalkozás tevékenységi köre vendéglátással. Ennek keretében egy 9 szobás magas színvonalon felszerelt, igényes üdülőt üzemeltetünk Hajdúszoboszlón, amely egyben a dolgozók pihenését is szolgálja.

2005-ben felépítettünk Uniós szabványnak megfelelően 700 m² alapterületű hűtőházat, melyből 460 m² fagyasztó helység. A vállalkozás jelenleg is itt végzi a tevékenységét.

2013-ban megnyitásra került második húsboltunk Szerencsen, amelynek fő célja a maximális elégedettség elérése. Minőségi, forgalmazott termékeinkkel szeretnénk hozzájárulni az egészséges táplálkozáshoz, mindezt elérhető áron. 

A Cégünk egyik célkitűzése az élelmiszer biztonság, ezért a működtetett HACCP rendszer mellett,

2014-ben bevezetésre került az ISO 22000 élelmiszer biztonsági szabvány, amely hozzájárul ahhoz, hogy biztosítsuk a teljes élelmiszerláncban az élelmiszer-biztonságot a „farmtól az asztalig”.

2019-ben újra bővült a vállalkozás, uniós pályázati fejlesztéssel megépült Húsbontó – daraboló, csomagoló üzemünk 400 m²-en, amelyben helyett kapott egy 90 m²-es magaspolcos fagyasztó helység is.  Ezen felül a géppark fejlesztése, a munkaerő bővítése és a korszerű számítógépes rendszer kiépítése is részét képezte a beruházásnak.

A vállalkozás fejlesztése során lehetőségünk nyílt különböző intézmények konyháinak széles körű igényeinek kiegészítésére. Jelenleg forgalmazott termékeink széles skálán mozognak: vad-, marha-, sertés-, baromfihúsok, halak, hentesáruk, virslik, felvágottak, szalonnák, valamint fagyasztott zöldségek és gyümölcsök, tisztított zöldségek és tészta félék.

Mindemellett folyamatosan bővítettük, bővítjük árukészletünket és a piaci részesedésünket, területi lefedettségünket, amely most már Szabolcs -Szatmár - Bereg és Heves és Pest megyére is kiterjed.
segíthetünk? support