Beló Üdülőház *** 4200- Hajdúszoboszló, Klapka György utca 3.

Hajdúszoboszló a felüdülőhely

NTAK- UD20000911

 

Hajdúszoboszló Magyarország egyik legnépszerűbb vidéki üdülőhelye, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma található. Elismertségét elsősorban gyógyvizének és gyógyfürdőjének köszönheti. Az üdülőhely a kereskedelmi szálláshelyek tekintetében Magyarország harmadik legnépszerűbb települése.

Az üdülő Hajdúszoboszló Bánomkert városrészében található.(4200 Hajduszoboszló, Klapka György út 3.) A Bánomkert szerves része a Mátyás király sétány, amely az idelátogató Vendégek kedvelt sétáló utcája.

Az üdülő közvetlen közelében található a Gyógyfürdő (1000m), a Strandfürdő és Csúszdapark (1000m), az Aqua Palace fedett élményfürdő (1000m) és az Árpád Uszoda (1300m). Közvetlen szomszédságban élelmiszerüzlet (450m) és étterem (500m) található.

 

Szobatípusok:

  • 5 db kétágyas szoba (melyből 3 db pótágyazható)
  • 1 db háromágyas szoba (2 db ágy, 1 db fotelágy)
  • 2 db négyágyas szoba (2 db ágy, 2 db fotelágy)

Nappali tartózkodás esetén (amennyiben a szállóvendégeink nappal, "külsős" Vendégeket fogadnak), minden esetben 3000 Ft+ Áfa/ fő/ nap árat számítunk fel, kortól függetlenül. A Vendégeinkhez érkező Vendégek max. létszámát az egyéb foglaltság függvényében korlátozhatjuk! A szállóvendégeink minden esetben kötelesek a hozzájuk, nappali tartózkodásra érkező Vendégeikről a gondnokot tájékoztatni!

Szállásdíjaink a klíma korlatlan hasznalatat is tartalmazzak!!!

(Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 2023- évben 18 és 70 év közötti vendégeink számára 590 Ft/fő/éj)

Az Üdülőnkben mostmár bankkártyával is fizethetnek!

FONTOS:

2021. szeptember 01- től minden szálláshelyen kötelező az elektronikus okmányolvasó használata, ezért megkérjük kedves Vendégeinket, hogy az üdülésük megkezdése előtt kiemelten ügyeljenek arra, hogy érvényes személyi igazolványukat, vagy útlevelüket feltétlenül hozzák magukkal. A szabály minden Vendégre vonatkozik, kortól függetlenül, ezért a gyermekek esetén is kötelező ( 0 éves kortól!!). Csak az okmányok leolvasása után tudjuk elszállásolni Önöket!

Megértésüket köszönjük!

 

Belo Üdülő- 2023 Árlista:

Alap ár (2023.január 01-2023.május 31. és 2023.szeptember 01- 2023.december 29. között):

3 éjszaka foglalásig:

Felnőtt: 11.500 Ft/fő/éj + IFA

10-14 év közötti Gyermek: 8.500 Ft/fő/éj

3-10 év közötti Gyermek: 5.500 Ft/fő/éj

0-3 év közötti Gyermek: ingyenes

4 éjszaka foglalástól:

Felnőtt: 11.100 Ft/fő/éj+ IFA

10-14 év közötti Gyermek: 8.100 Ft/fő/éj

3-10 év közötti Gyermek: 5.100 FT/fő/éj

0-3 év közötti Gyermek: ingyenes

Főszezon ár (2023. június 01- augusztus 31. között):

3 éjszaka foglalásig:

Felnőtt: 11.900 Ft/fő/éj+IFA

10-14 év közötti Gyermek: 8.900 Ft/fő/éj

3-10 év közötti Gyermek: 5.900 FT/fő/éj

0-3 év közötti Gyermek: ingyenes

4 éjszaka foglalástól:

Felnőt:11.500 Ft/fő/éj+IFA 

10-14 év közötti Gyermek: 8.500 Ft/fő/éj

3-10 év kor közötti Gyermek: 5.500 Ft/fő/éj

0-3 év közötti Gyermek: ingyenes

SZILVESZTERI IDŐSZAK (minimum 15 főtől foglalható):

2023.DECEMBER 30. -2024. JANUÁR 03. KÖZÖTT:

Egységesen: 15.000 Ft/ fő/éjszaka + IFA 

Foglalás menete:

Időpont egyeztetés:

Kiss-Wachtler Mariann - gondnok

Tel.: +36 30 453 6963

E-mail: udules@belohus.hu

 

A foglalás minden esetben előleg fizetéshez kötött. A foglaló, a teljes összeg 30%-a.

Megkérjük Vendégeinket, hogy ha együtt érkeznek, de mind az előleget, mind a végszámlát külön- külön szeretnék fizetni, abban az esetben a foglalásokat is ennek megfelelően külön- külön legyenek kedvesek leadni. Amennyiben együtt kerül leadásra, mind az előleg számlát, mind a végszámlát csak egy számlaként tudjuk kiállítani, annak megbontására utólag már nincsen lehetőség.

Különösen fontos ez abban az esetben, amennyiben a szállásdíjat SZÉP kártyával kívánják kiegyenlíteni! (A számlát annak a személynek a nevére állítjuk ki, aki a szobát foglalja, ebben az esetben kizárólag az ő nevére szóló SZÉP kártyát van lehetőségünk lehívni.)

Az előleg megfizetésének lehetséges módjai: banki átutalás, vagy SZÉP kártya (OTP, K&H, MKB).

A végszámla megfizetésének lehetséges módjai: készpénz vagy bankkártya.

Lemondási feltételek:

- Teljes előleg visszafizetésre kerül abban az esetben, amennyiben az érkezéstől számított 30 napot megelőzően kerül sor a lemondásra, írásban!

- Az előleg összegének 50 %- a kerül visszatérítésre abban az estben, ha az érkezést megelőző 15- 30 nap közötti időszakban kerül lemondásra a foglalás írásban!

- A előleg összegének visszafizetésére nem kerül abban az esetben, amennyiben az érkezést megelőző 14 napon belül kerül lemondásra a foglalás!

Üdülőnk a foglaltság függvényében, társaságoknak zártkörű tartózkodásra nyújt lehetőséget, minimum fix 15 felnőtt fő napi szállás díjának megfizetése mellett, abban az esetben is, ha a vendégek ennél a létszámnál kevesebben érkeznek.

Október 15- Április 15 özötti időszakokban az üdülőház  10 fő feletti létszám esetén foglalható, szilveszteri időszakban minimum 15 felnőtt fő foglalástól tudjuk biztosítani az üdülőt!

 

 

Üdülő elrendezése, felszereltsége és szolgáltatásai:

Szobák:

Az első emeleten 4 szoba, a második emeleten 4 szoba került kialakításra. A szobák berendezéseit igényesen, a mai kor követelményeinek megfelelően alakítottuk ki. A kényelmes elhelyezést szolgálja a minden szobához tartozó WC, zuhanyzó, TV, minibár.

Nappali / Társalgó: Közös társalgásra, TV nézésre, vagy akár egy jó pohár bor elfogyasztására kialakított közös tér, melyben bárpult, hat személyes asztalok és egy kényelmes kanapé szolgálja a Vendégek kényelmét.

Konyha: A 2 gáztűzhelyes, sütésre is alkalmas, jól felszerelt konyha várja a sütni-főzni szerető Vendégeinket.

Terasz: A házból kilépve, kellemes, hűs, bútorozott, TV- vel felszerelt pihenőrész került kialakításra.

Filagória: A nyári esték kellemes eltöltésére a filagória nyújt újabbnál-újabb főzésre / grillezésre lehetőséget.

Élményelemek: A komfortérzet fokozását az udvaron lévő jacuzzi, hideg vizes úszómedence és hat fős finn szauna szolgálja, melyek használatát a fenti áraink tartalmazzák.

Kedves Vendégeink! A szauna jelenleg technikai okok miatt nem üzemel. Megértésüket köszönjük!

Parkoló: Az udvaron 5 gépjármű parkolására van lehetőség, a ház előtti közterületen pedig 2 autó, vagy akár egy autóbusz is kényelmesen tud parkolni. A parkolás az udvaron és az utcán is egyaránt, egész évben ingyenes

Wifi: Az üdülő egész területén, ingyenes.

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy az Üdülőházban kisállatot nem áll módunkban fogadni, még abban az esetben sem, ha a foglalásuk zártkörű! Köszönjük megértésüket!

 

Címunk: 4200- Hajdúszoboszló, Klapka György utca 3.

 

 

 

 

 

 

 
segíthetünk? support